Seneste nyt

 

Så er der kommet en maskine mere til samlingen 

 

 Denne gang er der tale om et air hochey spil

 

God nok noget af et stort skrummel :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeps sådan nogle maskiner fylder jo noget, så det er jo også derfor der skal bygges lidt til huset :-)

 

Kælderne er nemlig MIN, indtil jeg måske får brug for den til andre formål GGG

Other Information

    Quick Links

 

 

Efter lang tids sløseri er det vist på tide at få lavet lidt nydheder her på siden.

 

Nu er der så tilgengæld lidt pladsproblemmer i kælderen, men det

kan vel løses ved salg af et par maskiner ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så kom der altså endnu en tysk masine i samlingen !

 

Denne er dog omstillet til danske kr. hvilket er godt for så kan den jo bruge til sparegris, ja for den er jo ikke meget for at slippe de skillinger der først er kommet ind i den :-)

 

Også denne er naturligvis købt som defekt, men heldigvis kendte jeg til problemmet, så det tog vel 15 sek. af få den sat igang igen. Ikke mindst var jeg heldig, der var 50 kr. i den !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spillet er et rally spil, så det er tilladt at køre lidt breeeeeedt rundt i svingene.l

 

Freya er bare helt pjattet med den, og spørger tit om vi ikke skal i kælderen og lege SS.

 

Så skal der bare drejes på rettet og trykkes på knapper, ikke let at få lov til at styre selv GG, når hun er i nærheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er så et billede fra herreværélse i kælderen, der er nu sat maskiner ind. Nu skal vi så lige se om det er sådan de skal stå ?

 

Så mangler der bare resten af indretningen, så jeg kan få mig et rigtigt herreværelse :-)

 

 

 

Sidste skud på stammen er så denne flipper, en lidt underlig blanding af 2,5 maskiner !!

 

Kassen er fra en ukendt masine, jeg har set den før men husker ikke fra hvilken den stammer ???

 

Det meste af indmaden er en Bally Star Trek, men selve spilepladen er et ombygningssæt = spillet "kører" som en Star Trek, det det i princippet kun er bemalingen der er anderledes, spille er det samme.

 

Den er egentlig umiddelbart i fin stand den har dog en syreskade, så måske den skal have et nyt print, eller rep.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Måske lidt et fejl køb ? en ældre EM maskine fra Spanien. Den starter ikke op men ser ud til at være næsten komplet (mangler kun lidt dele, der nemt kan undværes. Var billig ?, hvis den kommer til at virke ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En ældre Williams maskine model Flash, der er produceret i et meget stort antal, og goså meget underholdende. Den er naturligvis kørt som defekt, cpu var ikke til at komme i kontakt med. Den er nu fixet af Bo i Otterup, så nu virker den som den skal :-), var en "eneste" fejl den havde = super heldigt. Den skal nu have en ordenlig omgang rengøring og voks, så den kan blive hurtig at spille på .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er så en anden af de store ønsker en bamsekran, kørt som defetk = problemmer med strømforsyningen mente sælge. Det har han helt ret i, den mangler nemlig. Hmmm så er ved at finde en på Ebay som måske kan ombygges hertil. håber så det er den eneste fejl den har. Grundbelysning og løbelys (230 V) virker da. Har testen en af køremotorene og den virkede da :-)

 

 

r

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uha her er så en af den slags maskiner jeg altid har ønsket :-)

Der en "møntskubber", coin pusher eller hvad den nu skal hedde. den er hejmkøbt fra ebay og så venligt modtaget af Olaf og co. Den skal bare rengøres lidt, skulle den spille som den skal. NU skal der så bare lige findes en masse spille-mærker der kan passe, alternativ skal der tømmes en del sparegrisse for 2,- kr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er så en lidt ældre sag, en dejlig mekanisk bandit, der nu kører som den skal (men skal jo nok lige justeres lidt :-)

 

Kassen ser dog ikke for frisk ud og skal laves, før den kan få en god plads på væggen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der er kommet en dobbelt bilbane ind i husstanden. Her kan man køre nogen der minder om formel 1, den er med force-feedback i rattet, hvilket er helt sjovt, når man bruger medkørerer / bander til at komme rundt med.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, som i kan se fylder det jo lidt !!

 

Spillet er 2,5 x 1,25 m og vejer vel de godt 200 kg, det var i hvert tilfælde godt tungt at få slæbt ind. Godt med lidt hjælp af 3 stærke mandfolk !!

 

Men prisen var helt rigtig :-) Far og jeg slap for at betale de 2 kr. der var budt for det og fik i stedet en øl hver for at hjælpe med at få det slæbt ud på traileren.

 

Bordet var naturligvis sat til salg som defekt !, men det virker nu igen, sådan næsten da. Den største fejl var at det ikke ville tænde for blæsermortoren !, men det er nu rep. med en ny knap.

 

Der mangler et par hjørner på den ende side, mest et kosmetisk problem. Låger for enden af bordet mangler også = der bliver ikke registret point :-), så kan være jeg må få lavet noget nyt der kan fange "pucken" og sende en impuls til elektroniken, mon ikke det kan lade sig gøre med lidt opfindsomhed ?

 

Husk nu i er velkommen til at komme og få et slag AIR HOCKEY 

 

 

 

 

Der er også kommet en rigtig enarmet i samlingen, den er jeg rigitg glad for :-)

 

Denne var naturligvis også deffekt !!, men sælger havde ret det var kun en sikring der skulle skiftes, så virkede den igen, og der var lidt spillemærker med, så det var bare en fin handel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flot translite ikke ??

 

 

 

Den er jo også lige denne tyske maskine i samlingen. Den virker nu fint, der var blot nogle ledninger / stik der skulle byttes rundt, så virkede også den. Den er endda stillet om til euro, så ved man da hvor mønterne er, når man skal nu at rejse GG

 

 

 

 

 

Her er der så tale om en "næsten" ny flipper, nemlig en Willams Indiana Jones. Den er jo kun fra 1993,der er lavet, og de får altid høje karakter, når der skal vurderes kvalitet.

 

Den er nu bare sjov, ogpå den kan man bare få mange point !!!, der måles ikke i tusinder, men i millioner.

 

 

Ikke mindst virker den, selvom der dog er nogle lamper der skal skiftes og nogle klistermærker der er slidte og skal udskiftes.

 

Så kom endeligt forbi og få et spil, men pas på det er vanedanende, og man kan blive nød til at se de 3 film igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er den næstsidste indkøbte flipper -  en Gorgar. Den allerførste flipper med tale !!!

 

Den er indkøbt som defekt, og det er den også endnu !!! 

 

Der er dog kommet lidt mere liv i den, men der er lidt problemer med strømforsyningen til visse kredsløb, og der er en  defekt spole, der skal skiftes.

 

Nu må vi se, om ikke den med tiden kan laves.

 

Opdatering, den virker nu næsten :-)

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette er min Gottlieb flipper Bronco

 

Det er en EM flipper, det vil sige den er ikke helt ny mere men er en af de sidste flippere produceret uden "chips", man kan kort sagt "se" hvad der sker / eller ikke sker.

 

Jeg købte den som defekt, men der har nu ikke været meget at lave på den. Den startede med at brænde en låst spole af, kedeligt, men en ny blev købt i Norge til den nette sum af 37 kr !!!

 

Ellers er der kun skiftet defekte pærer og den har fået ny kugle og nye gummibånd.

 

Der er nu kun en lille ting der ikke vil som oprindeligt tænkt, den er ikke helt god til at "udbetale" bonus når man taber.


 Her er så noget helt andet, en Terminator 2

 

Også denne maskine er blevet købt som defekt, og det var da ikke helt forkert. Dog har den været "nem" at lave, når først de enkelte problemer var fundet !!

 

Der er lodet ledninger fast igen i det ene maskingevær, og lydproblemer blev løst ved at vende et stik på det ene print.

Der er desvære ikke noget møntindkast på denne maskine, så den kan ikke give de helt store indtægter, men man spiller jo også helt fint i freeplay.

 

Den er en ordenligt "skrummel", og kabinettet har da også fået de knubs det skal have, men dog en rimelig maskine, og helt sikkert en, der er meget underholdning i.

 

Denne maskine er ret enkel i gameplay,. man skal nemlig blot skyde på alt hvad der bevæger sig (dog ikke venner). Det er også helt fint at skyde på alt mulilgt andet, for der gemmer sig meget godt andre steder GGGG

 

Copyright ® 2007 Morten og Tanja  

Homepage

Tanja, Morten, Freya og Kaya